Kies uw make-up

 

Voor elke gelegenheid of evenement hebben we een aangepaste make-up. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment.

Zo hebt u keuze uit volgende stijlen

Beauty & Fashion Make-up

ffDe essentie bij beauty and fashion make-up is de schoonheid van een persoon  te accentueren, ongeacht of het nu een minerale make-up, een party make-up of een nude look make-up betreft.


Bij een beauty make-up ligt  de focus veel meer op de zuivere schoonheid van de persoon. Waarbij de uitdrukking ‘less is more’  dikwijls van toepassing kan zijn.


Een fashion make-up gaat dikwijls  een stapje verder. Hier gaat het meer om de uitdrukking van een gevoel dat ook door de make-up dient vertaald te worden. Bij een modeshow gaat het om het gevoel van de ontwerper. Het kan echter ook gaan om het gevoel van de te maquilleren persoon.

 

 

 

 

 

back to  top Minerale Make-up

ffMinerale make-up is de meest technisch geavanceerde make-up. Het zijn make-up producten die ontwikkeld zijn om uw huid gezond en stralend te houden.
 
Door onder meer ons klimaat moeten we jammer genoeg vaststellen dat de huid hoe langer hoe gevoeliger wordt aan make-up producten. Dit is een van de redenen waarom  makingUP.be ervoor gekozen heeft om met een professionele minerale make-up lijn te werken.  Hiervoor werkt makingUP.be samen met Jane Iredale en Pure Minerals van Artdeco. Hierdoor kunnen wij een waaier van producten  aanbieden op basis van waardevolle mineralen en tal van tinten voor een unieke, individuele make-up.

Mineralen zijn werkelijke juwelen en de nieuwe trend  binnen de make-up wereld.   Het is niet alleen een verfijning van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie.  De poeder consistentie van een minerale foundation is duidelijk zeer verschillend in vergelijking met die van klassieke producten. Het is de meest natuurlijke en pure make-up die op de markt te vinden is.


Alle producten  bevatten een eersteklas, zuiver "mineral complex" op basis van zink, magnesium, kalium en natrium. Ze bevatten geen talk, was of olie, en zijn parfum-vrij. Bovendien is geen enkel product comedogenisch (ze verstoppen de poriën niet) waardoor de huid kan ademen. Door onze ervaring met deze producten zijn wij van oordeel dat deze heel goed geschikt zijn voor een dagdagelijkse make-up. Mits de nodige ervaring zijn ze ook geschikt voor de andere make-ups.

 

back to  top Dag Make-up

ffEen dagmake-up kan men zowel aanbrengen met traditionele make-up producten als met minerale make-up producten. Welke van de twee het meest geschikt is voor u, hangt ondermeer af van je leeftijd, huidtype en persoonlijke wensen. Making-up helpt je bij deze keuze.


De kunst van de dag make-up erin om met zo weinig mogelijk, een zo groot mogelijk resultaat te bereiken.  Afhankelijk van je  persoonlijkheid  kan de dagmake-up aangevuld worden met enkele opvallende accenten zoals een kleurrijke oogschaduw, een schitterende lipgloss, …. MakingUP.be zal samen met jou op zoek gaan naar de best geschikte dagmake-up.

 

 

 

 

 

 

 

back to  top Party - Glamour - & Special day Make-up

ff

Voor als je naar een feest gaat, gezellig een avondje uit of een speciale afspraak?

De make-up mag dan net dat ietsjes gesofisticeerder en uitgesproken zijn.  Bij het aanbrengen van deze make-up houden we altijd rekening met uw persoonlijkheid en de kledij die u wenst te dragen en heel de omkadering.

Wil je er eens helemaal anders uitzien, een te gek feest of een fotoreportage? Dit kan allemaal gerealiseerd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

back to  top Natural-nude Make-up

ffDe 'Nude look'  wordt bereikt door gebruik te maken van aarde en roze tinten, zo verkrijgt men subtiele accenten waardoor het lijkt alsof je niet bent opgemaakt ... maar toch zie je er prachtig uit !

Deze Natural make-up is een prachtige manier van opmaken. Echter ook een heel moeilijke.
Deze make-up is niet alleen voor  jongere dames of meisjes, maar voor iedereen die er stijlvol wil uitzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

back to  top Grime Make-up                            

ffBij grime ligt de focus niet zozeer op schoonheid, maar wel om een welbepaald karakter te accentueren of te creëren.

Grime gaat een stap verder dan make-up. Het is een techniek die voor theater en film gebruikt wordt om een welbepaald karakter neer te zetten.  Zeker  bij theater make-up is het dikwijls uitvergroot en komt het op foto soms  vrij hard over. Voor een themaparty kan het echter ook heel leuk zijn. Dit kan gaan van Halloween, Carnaval of gewoonweg een themaparty onder vrienden.