Workshops op maat

 

Leer make-uptechnieken van een professioneel. Verwen jezelf met een fotoshoot of geef een origineel kado !

Zo hebt u keuze uit volgende workshops

back to  topIndividuele Workshop

ffWil jij jezelf graag mooi leren opmaken? Tijdens de individuele make-up workshop leer je hoe je het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen en je mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Door mijn ervaring als make-up artiest en mijn achtergrond als modeontwerper is MakingUP.be in staat om heel snel in te zien wat de sterke punten zijn van je persoonlijkheid.

Kennis en vaardigheden in verband met visagie zijn nodig om het perfecte make-up resultaat te kunnen afleveren. Bij deze twee uur durende workshop leert MakingUP.be u de voornaamste vaardigheden.

Na een kennismakinggesprek en een drankje zullen we u huid eerst voorbereiden voor de make- up. Het beste is dat je je eigen make-uptasje meebrengt met alle producten die jezelf gebruikt. Daarna gaan we na welke make-up producten het beste bij jou passen en dit vormt het startpunt voor de eigenlijke make-up.

We proberen twee looks uit, afhankelijk van je wensen. We bekijken voorts of de nieuwe make-up trends bij uw persoonlijkheid passen. Op het einde van de workshop zie je er niet alleen schitterend uit, maar ben je voortaan in staat om jezelf mooi op te maken. Dit is een workshop en geen verkoop-party met de klassieke aankoopverplichten! Heeft u een bijzondere interesse voor het materiaal of de producten die MakingUP.be gebruikt, dan kan u deze altijd bestellen.

 

back to  topGroep Make-up Workshop

ffDit is een workshop met tips en nieuwe trends voor groepen. Dit is een ideale workshop voor een groep vriendinnen, een vrijgezellenavond, een personeelsuitje, een moeder-dochterdag...

Op deze avond laat u zich inspireren door de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van make-up. In deze fascinerende wereld leert u hoe u het mooiste bij uzelf naar boven kunt halen en uw mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Dit alles wordt verzorgd in de private make-up studio van MakingUP.be of op locatie.

Gedurende de workshop leert u omgaan met kleuren. Hoe maakt u zich op als u een bril draagt, een donkere huidskleur heeft, hoe verlegt u de accenten voor gezichtscorrecties, wenkbrauwcorrecties? MakingUP.be geeft u de nieuwste trends in make-up.

Dit is een workshop en geen verkoop-party met de klassieke aankoopverplichten! U zal dan ook gevraagd worden om alles wat u staan hebt thuis mee te brengen zodat u eindelijk eens objectief advies krijgt over wat u daarmee kan (of niet kan). Heeft u bijzondere interesse voor het materiaal of de producten die die MakingUP.be gebruikt, dan kan u deze bestellen.

 

back to  topFotoshoot Workshop

ffAls make-up- en hairartist ben ik steeds in contact met fotografen en stylisten. Indien u op zoek bent naar een fotograaf voor een fotoshoot, kan ik u helpen of adviseren in uw zoektocht. Voorts kan ik de make-up verzorgen : 'voor & na' - re-looking - beauty - fashion - glamour - lingerie - duoshoots - themashoot - etc ...