ff

MakingUP , schoonheid op z'n mooist !

 

Schoonheid is mijn passie en daarom besloot ik enkele jaren geleden, na een mooie carrière als jurist, van deze passie mijn beroep te maken. Als freelance make-up en hair artist laat ik mensen meegenieten van schoonheid.

Na een opleiding tot make-up artist aan het SIVO te Antwerpen, ben ik in 2008 afgestudeerd als modeontwerper aan de modeacademie van Sint-Niklaas. Beide opleidingen vormen de basis voor een ideaal evenwicht tussen passie, schoonheid, kleur en creativiteit.

Als fulltime make-up en hair artist werkte ik mee aan diverse tv-projecten (onder meer The Block en de televisieserie Katarakt), films (onder meer Christmas in Paris), theaterstukken en musicals (Amadeus Mozart, Musical Kuifje en Musical Daens), modeshows, Miss-verkiezingen, magazinereportages en fotoshoots.

Door mijn opgebouwde ervaring lever ik steeds professioneel werk af, volledig naar uw wensen. Ik verzorg naturel make-up, artistieke make-up applicaties, workshops, re-lookings, voor en na-sessies, foto- en videoshoots, bruidsmake-up, grime en theatermake-up. Voorts kan u bij mij terecht voor een brushing tot een feestkapsel en is er een gespecialiseerde service voor trouwers.

De technieken die worden gebruikt zijn niet meer te vergelijken met de klassieke schoonheidsmake-up. Al te vaak worden mensen onnodig beschilderd met een dikke laag fond de teint en poeder. Met de huidige High Definition-televisie, waardoor het kleinste detail goed is te zien, dient alles fris en puur te zijn. Daarom zijn speciale technieken noodzakelijk.
Omdat ik freelance werk en niet gebonden ben aan een specifiek cosmeticamerk selecteer ik gespecialiseerde producten van verschillende merken, die lang houdbaar zijn, niet zichtbaar zijn, en ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. Zo werk ik met de revolutionaire Minerale make-up, de nieuwste trend op het gebied van make-up en een must voor een allergische huid.
Omdat ik veel vragen krijg over make-up en de kunst van het mooi maken heb ik ook een interessante workshop samengesteld met boeiende en leuke weetjes over make-up, huid en gelaat, enz... Op deze workshop leer je alles over de fantastische mogelijkheden van make-up en verneem je de schoonheidsgeheimen van de catwalkmodellen, filmsterren en acteurs.

In combinatie met mijn ervaring als grimeur help ik ook mensen die herstellende zijn van een blessure, operatie of die een litteken of couperose hebben.Zij krijgen een degelijke uitleg over het gebruik van de meest geschikte producten, die bovendien vriendelijk zijn voor de huid.

 

 

 

MakingUP.be ©